Sijoittamiseen ja talouteen liittyviä lehtiä on tarjolla lukuisia, joten joskus oikean vaihtoehdon löytäminen on haastavaa. Tästä listasta löydät kokonaisuuden, johon kuuluu kaikki arvostetuimmat lehdet. Sen avulla on helpompi päästä oikealle reitille ja opetella kuinka pitää taloudesta huolta ja mihin kohteisiin kannattaa sijoittaa minäkin aikana. Pelkästään muutaman tunnin lukemisella saadaan imettyä tietoa huimasti ja kartoitettua lisää osaamista tällä alalla. Tietenkin uusia taitoja ja tietoja kannattaa hyödyntää tosielämässä, varsinkin jos niillä on mahdollisuus lisätä talouden tuloja, tai vähentää menekkiä. Tutustu alla olevaan listaan ja löydä itsellesi uusi talouden ympärille keskittyvä lehti. Tästä valikoimasta löytyy juuri omaan elämäntyyliin ja ajattelutapaan sopiva vaihtoehto varmasti.

Henkilökohtaiseen talouteen liittyvät lehdet

Henkilökohtaiseen talouteen liittyvissä lehdissä keskitytään paljon yksittäisiin aiheisiin, jotka ovat ajankohtaisia useimpien elämässä. Neuvoja voidaan saada esimerkiksi siihen, miten talous pidetään paremmin hallinnassa, tai vertailussa voi olla erilaiset lainan hakukoneet kuten Moneybanker, jossa listataan parhaimmat lainat kuluttajan saataville.

  • Kiplinger

Kiplinger on yksi parhaimmista, käytännön taitoja ja ratkaisuita tarjoavista lehdistä. Tämän sivuilta ei löydy turhaa täytettä ja kaikki artikkelit on kirjoitettu objektiiviselta kannalta. Vuosittain lehti julkaisee myös erilaisia listoja siitä, mitä palveluita kannattaa käyttää ja näitä verrataan vuoden lopussa uusiin tilastotietoihin, joista lukijan on helppo seurata ennustettua ja toteutunutta kehitystä. Kuukausittain ilmestyvää lehteä on helppo seurata netistä jopa aiheittain ja viikoittain tarjolla on verotuksiin liittyvä osio.

  • Money Magazine

Tämä lehti tuottaa uuden julkaisun joka kuukausi ja erityisen antoisaksi sen tekee oikeiden ihmisten esittelyt ja konkreettiset askeleet, joilla näiden talouteen voidaan vaikuttaa positiivisesti. Lehti ei ole tarkoitettu ainoastaan talouden tuntijoille ja rikkaille, vaan neuvoja on jokaiseen tulotasoon. Tämän lehden huonona puolena on kuitenkin mainokset ja maksetut artikkelit, jotka eivät aina ole ihan sitä tasoa, mitä toivoisi. Erityisesti sijoituskohteiden kanssa kannattaa olla tarkkana, sillä sijoittaminen on aina riski, eikä pelkästään yhteen neuvoon kannata sokeasti uskoa, vaan selvittää myös sen järkevyyttä muista lähteistä.

Ekonomiaan, markkinoihin, yrityksiin ja talouteen liittyvät lehdet

Talouteen liittyy vahvasti ekonomia ja yrittäminen, sekä tietenkin markkinointi. Kaikki nämä vaikuttavat jokaisen ihmisen elämään, vaikka ne eivät olisikaan se oma ala. Jokaisen on kuitenkin hyvä seurata ajan kehitystä ja tämä pätee varsinkin, jos on mukana yrittämisessä millään lailla.

  • The Economist

Kansainväliseen tunnelmaan upottava lehti käsittelee hyvin tämän hetken tilanteita ympäri maailmaa ja auttaa lukijaa saamaan selvillä mitä missäkin tapahtuu. Uutta näkökulmaa voi näin käyttää hyväksi globaalissa ympäristössä, jolloin yrittämisestä saadaan kaikki irti. Politiikan ja yrittämisen ystäville tämä lehti on ykkönen!

  • Business Week

Tässä lehdessä kerrotaan viikoittain uusista trendeistä, jotka ilmenevät ympäri maailmaa. Erityisesti näissä keskitytään yrittämiseen ja johtoon liittyviin ilmiöihin.

  • New York Times

Legendaarisen tunnettu lehti ei ole turhaan kerännyt mainetta laatu journalismista. Tämän lehden kattavat artikkelit sekä taloudellisesta tilanteesta maailmassa, että isoimmista ongelmista, takaa etulyöntiaseman kilpailijoihin nähden.

Sijoittamiseen liittyvät lehdet

Sijoittaminen on monen haaveena, mutta siihen voi olla vaikea lähteä aloittelijana. Kukaan ei halua heittää rahojaan hukkaan, mutta näiden lehtien avulla mukaan lähteminen on hiukan helpompaa.

  • Investors Business Daily

Lehti on enimmäkseen suunnattu vakavasti sijoittamiseen keskittyneille henkilöille, joten tätä lukemalla päästään oikeaan mielentilaan. Osakkeiden vertailu on suoritettu huolella ja tämän lehden tiedot ovat aina pitkälle selvitettyjä.

  • Wall Street Journal

Erityisesti Yhdysvaltojen talouteen keskittynyt lehti antaa hyvän kuvan siitä, mitä jenkeissä tapahtuu. Ehdoton suosikki niille, jotka harkitsevat sijoittamista rapakon taakse.